Esa Kuloniemi on kiltamme uusi Kunniajäsen.

Kiltamme puolesta on suuri kunnia kutsua kotimaisen soitinrakentamisen arvostaja Esa Kuloniemi uudeksi Kunniajäseneksemme. Kunniajäsenyys myönnettiin Kuloniemelle upeasta tuesta suomalaista soitirakennusta kohtaan. Kuloniemi on vahva vaikuttaja suomalaisessa musiikkikentässä. Bluesministeri on sekä kitaristina että toimittajana tukenut ja tuonut esiin suomalaista soitinrakennusta, mm. hankkimalla lukuisia soittimia suomalaisilta soitinrakentajilta ja kirjoittanut niistä vaikuttavasti useisiin lehtiin.

Esa Kuloniemi (vasemmalla) julistettiin näyttävästi Kunniajäseneksi Helsinki Tonefestin yhteydessä 9.2.2019. Kunniakirjaa luovuttamassa Kiltamme jäsenet Juha Lottonen(keskellä) ja Oltermanni Ari-Jukka Luomaranta(oikealla).

Lämpimät onnittelut Suomen Soitinrakentajien Kilta Ry:n puolesta! Linkin takaa löytyy lisää tietoa uudesta Kunniajäsenestämme. Wikipedia Esa Kuloniemi.