Keula kohti Tampere Guitar Festivalia!

Mitä yhteistä on Douglas Blairilla (W.A.S.P. yhtyeen kitaristi) ja Leonardo Guitar Research projektilla? Ainakin se, että molemmat ovat esillä Tampere Guitar Festival 2014 -tapahtuman yhteydessä, tarjoten varsin ainutlaatuista sisältöä kaikille soitinrakentajille sekä soitinrakennuksesta kiinnostuneille!

Leonardo

Uutisoimme jo aiemmin Leonardo Guitar Research -projektista, jossa IKATA Soitinrakennuslinja sekä muutamat kiltamme jäsenyritykset ovat olleet mukana. Projekti lähestyy tänä keväänä päätöstään ja aikaansaannoksia esitellään lauantaina 7.6.Tampere Talossa. Luvassa on kaksi luentoa ja kuuntelukoetta, joissa perehdytään ei-trooppisten materiaalien vaikutukseen projektin aikana valmistettujen kitaroiden ääneen. Näytteitä esittävät Omar Kaminsky sekä Antonio Forcione. Lisätietoja täältä!

Douglas Blair

Sunnuntaina 8.6. puolestaan ääneen pääsee legendaarisen W.A.S.P. yhtyeen kitaristi Douglas Blair, joka on rankan kitarointinsa ohella kustomoinut ja valmistanut kielisoittimia jo kahdenkymmenen vuoden ajan omiin tarpeisiinsa. Blair luennoi kokemuksistaan ja ideoistaan, luvassa varmasti mieleenpainuvaa asiaa – tapahtumapaikkana Kulttuuriravintola Kivi. Lisätietoja täältä!