The Holy Grail Guitar Show 2014

P1030450

Ylärivi vas: Ville Tyyster, Ari-Jukka Luomaranta, Ari-Pekka Paasonen, Kari Nieminen, Anders Liljeström Alarivi vas: Tomi Korkalainen, Sampo Leppävuori, Juha Ruokangas, Juha Rinne, Juha Lottonen Kiltamme jäsenistö oli varsin näyttävästi esillä European Guitar Builders (EGB) -yhdistyksen järjestämässä The Holy Grail Guitar Show -tapahtumassa Berliinissä 15.-16. marraskuuta 2014. Suomesta oli show:ssa esillä kahdeksan soitinrakennusyritystä, joista kuusi kiltamme jäseniä!

Tapahtuma oli monella tapaa historiallinen. Vastaavaa kansainvälistä käsintehdyille kitaroille ja kitaranrakentajille omistettua tapahtumaa ei ole koskaan aiemmin järjestetty Euroopassa. Mukana oli 115 näytteilleasettajaa yli 20 maasta – tapahtuma oli siis yksi suurimmista koskaan järjestetyistä käsintehtyjen kitaroiden messuista. Tapahtuma oli ensimmäinen laatuaan myös sikäli, että soitinrakentajat itse (EGB) järjestivät tapahtuman, ja kaikki tuotot ohjautuvat näin takaisin Eurooppalaisen soitinrakennuksen edistämiseen.

Sydämelliset onnittelut EGB:lle menestyksekkäästä pelinavauksesta!